又系跟大队,一黎见到好多人去食好想睇下系咪真系咁好食, 二黎系俾佢既装修吸引到, 因为真系同一般既文青cafe 唔同,唔系米白色咁就完左, 而系有唔同style, 潮店既感觉。原来呢度系有2层都有坐位,我地上左最高个层坐, 系行中式装修, 仲有好多公仔系到。个menu 好直白, 我地梗系唔叫D闷野啦。好邪恶既咸蛋牛油果蟹肉比萨...咩叫减肥(HKD$138)Pizza每一块都有放到一只蟹钳 ,个名改的没错真系好邪恶, 一食阵阵既咸蛋味涌现, 虽然系好邪恶, 但系真系好好食。有咸蛋基本上系会有D滞, 但系佢既pizza 搓得够薄, 脆口之余, 食多件都唔会觉得好饱好滞咁。有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面(HKD$138)蟹, 全部都系蟹, 中意食蟹既我完全觉得叫岩左。佢有蟹柳, 蟹籽, 蟹肉, 完全系蟹肉大杂烩呀。其是但都炸啲啦(HKD$98)呢个岩哂唔想谂又想样样都试少少既我, 薯条都必备架啦, 仲有炸鸡翼, 炸鱼柳同炸蚝, 每款都有3-4旧, 炸野好standard , 最想讲既系炸蚝, 唔腥唔水, 系厚实好食既炸蚝。豆腐豆腐豆腐咖啡(HKD$56)我见好多人叫实冇死啦, 成杯都系
又系跟大队,一黎见到好多人去食好想睇下系咪真系咁好食,
唔系米白色咁就完左, 而系有唔同style, 潮店既感觉。
原来呢度系有2层都有坐位,
我地上左最高个层坐, 系行中式装修, 仲有好多公仔系到。

个menu 好直白, 我地梗系唔叫D闷野啦。

好邪恶既咸蛋牛油果蟹肉比萨...咩叫减肥(HKD$138)
好邪恶既咸蛋牛油果蟹肉比萨...咩叫减肥

有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面(HKD$138)
有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面

蟹, 全部都系蟹, 中意食蟹既我完全觉得叫岩左。
佢有蟹柳, 蟹籽, 蟹肉, 完全系蟹肉大杂烩呀。

其是但都炸啲啦(HKD$98)
呢个岩哂唔想谂又想样样都试少少既我,
求其是但乜都炸啲啦(

豆腐豆腐豆腐咖啡(HKD$56)
豆腐豆腐豆腐咖啡

我见好多人叫实冇死啦, 成杯都系豆制品既latte
下面既latte 用豆奶冲, 咖啡味好香, 佢用既咖啡豆既质素几好,
我唔系好识评咖啡豆, 但系呢杯latte 系香浓, 顺滑, 带有浓浓既咖啡香, 唔会苦涩。
上面有豆腐雪糕, 好好食, 好浓既豆腐味,同埋佢唔会好快就溶, 影完相佢仲系好实净。
慢慢饮, 等雪糕溶溶地, 杯野仲滑仲好饮。

73.5%朱古力最好味(HKD$48)
73.5%  朱古力最好味

点解要系73.5%我都唔知, 但系杯朱古力系浓既, 浓得黎佢唔会好苦, 可能佢加左D绵花糖。
我只系想讲个杯好靓, 成件事即刻开心好多。

2022-06-27
下午茶