餐厅: 鹿角巷
资讯:

2018-07-13 113 浏览
近排好hit嘅黑糖鲜奶茶,本身都冇谂住嚟饮平日做嘢经过尖沙咀,朋友饮过话好好饮,条队又唔算长,所以就决定试下佢好有系统嘅排队,一边系未落单嘅队,另一边系等号码嘅队不过因为有啲搭棚,所以等嘅时候好多滴水怕污糟嘅朋友仔就唔使嚟了等咗大约20分钟落单,10分钟拎嘢饮,总共30分钟杯黑糖鹿丸鲜奶最快令我谂起嘅系一个动漫人物(有睇火影忍者嘅会知道)挂杯嘅效果都做得唔错一饮落去就觉得好甜,搞匀咗之后都偏甜唔知系咪我自己口味有问题,因为朋友话好好饮佢啲珍珠都几淋,系煮熟哂个种,仲有啲系唔完整嘅,可能真系太好生意走嘅时候见开始多人排队,队尾都见唔到同埋唔知点解佢嘅出单机搞成咁
近排好hit嘅黑糖鲜奶茶,本身都冇谂住嚟饮

好有系统嘅排队,一边系未落单嘅队,另一边系等号码嘅队
不过因为有啲搭棚,所以等嘅时候好多滴水
怕污糟嘅朋友仔就唔使嚟了

等咗大约20分钟落单,10分钟拎嘢饮,总共30分钟

挂杯嘅效果都做得唔错
一饮落去就觉得好甜,搞匀咗之后都偏甜
唔知系咪我自己口味有问题,因为朋友话好好饮

走嘅时候见开始多人排队,队尾都见唔到

同埋唔知点解佢嘅出单机搞成咁
外卖自取