今日同🐯👩🏻‍🦰入长洲玩返日但系长洲都系食 食同埋食沙律🥗佢嘅新鲜蔬菜混合得好好,每样都好新鲜脆口,佢哋嘅沙律酱汁亦都好开胃,酸酸甜甜嘅味道好配合沙律嘅清新感觉。薯条🍟金黄酥脆,入口即化。加上佢哋嘅蜜糖芥末酱,味道酸甜辣香,好开胃。薯条蘸住呢个酱汁真系一绝。原味烧鸡🍗系呢度嘅招牌菜式之一。个皮烧得金黄酥脆,肉质鲜嫩多汁,好入味。食落去,啖啖都系滋味。佢哋嘅烧鸡配上啲自家制嘅秘密酱汁,真系一绝!单骨鸡翼系我嘅最爱!佢哋炸得香脆,每只鸡翼都好多汁。鲜味十足,肉质鲜嫩。佢哋嘅调味料独特,好适合喜欢辣味嘅人。真系一啖难忘!总括而言,长洲炽工房真系一个值得一试嘅食肆。佢哋嘅沙律新鲜美味,薯条配蜜糖芥末酱味道独特,原味烧鸡同单骨鸡翼更是招牌菜式,每一样都值得推荐。如果你喺长洲行街嘅话,记得嚟炽工房试下佢哋嘅美食啦!
今日同🐯👩🏻‍🦰入长洲玩返日
但系长洲都系食 食同埋食