2010-01-20
今次o黎食都系抱住尝试心态来食嘅!!!星期六接完女友放工, 去食个lunch!!!当我睇见到套餐时, wah个价钱都几平!!!我就同我女友叫咗个煎饺+酸辣汤, 韮菜饺, 牛肉面先讲煎饺: 食𠮶阵以经个煎饺唔算十分热, 不过卖相几特别, 味道一般二讲酸辣汤: 我系一个植之喜欢饮酸辣汤嘅人, d道嘅酸辣汤同上海/北京系有唔同, d道嘅酸辣汤, 唔太酸亦唔太辣, 不过食落的确系有佢特色, 都算合格!!! 但如果抱住食上海/北京嘅酸辣汤心态就千万唔好叫!!!三讲韮菜饺: 韮菜饺唔错, 有韮菜香味唔似出面好似食肉饺咁牛肉面: d个牛肉面我就觉得几好食. 首先个面质正, 汤底够浓, 大大旧红萝卜&萝卜我觉得好有特色, 红萝卜&萝卜入哂味, 正!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 牛肉够淋!!!Service: 其实入去食都唔会对佢有太大其望, 始终人太多, 急同少许乱都系人知常情, Anyway 都系合格!!!
星期六接完女友放工, 去食个lunch!!!
当我睇见到套餐时, wah个价钱都几平!!!
我就同我女友叫咗个煎饺+酸辣汤, 韮菜饺, 牛肉面
三讲韮菜饺: 韮菜饺唔错, 有韮菜香味唔似出面好似食肉饺咁