2010-10-24
平时放晏就食饭都会路过~不过时紧迫一直都无机会试~谁不知今日早收工,而且又约左朋友过老籣饮酒就谂住近近地试一试.最好彩系唔洗等,仲要有卡位坐,GOOD ~ 感觉上环境虽然系旧左小小,但系气氛都OK~一坐低侍应就问我地放题定散叫.放题2百蚊都唔洗,仲要有包埋野饮又唔限时,反正都无咁早走,正愁紧食完去边度HEA.咁就一于放题啦.一黎先食个刺身拼盘,大路野都有~三文,吞拿,虾啊~仲有几样唔记得左~食落去都几新鲜,不过就无咩鱼味~但系食唔出有雪过既味道.之就又有个天妇罗既拼盘.味道就普通啦~无咩惊喜,唯独是炸粉比想像中小.原本就想叫个火㶽嫁啦~不过D侍应话不如食多D其他野先食~因为个炉都几大,怕我地无位放其他食物.既然咁就食食D烧物啦~其中鸡翼,鸡软骨都比较出色~系有小小烧过左龙~比较印象深刻既有清酒煮蚬,份量虽然唔算多但系胜在酒味够,又无咩沙.可惜芝士蚝就比较失色,一黎等得耐,二黎唔太大只.而我比较钟意食佢地个一口鸡,淡淡肉又唔系太溜,正!除左食物之外,食饭就当然要饮下酒咁啦~BEER就只有一只,KNIGHT BEER ... 听都未听过~但系都唔系差,一问之下原来系同生力出既 ~ 除左酒啊
最好彩系唔洗等,仲要有卡位坐,GOOD ~
感觉上环境虽然系旧左小小,但系气氛都OK~
咁就一于放题啦.
除左食物之外,食饭就当然要饮下酒咁啦~BEER就只有一只,KNIGHT BEER ... 听都未听过~但系都唔系差,一问之下原来系同生力出既 ~ 除左酒啊,果汁啊~汽水都有~而且D侍应好多时见你差唔多饮完就会问你仲要唔要加,都几够主动.
总括黎讲,2百蚊有咁既质素都算几好~食物同要等既时间都唔算太耐,服务都比想像中好.
会再返转头帮衬.