2012-08-06
今日放假走出中环接朋友收工 谂住系附近睇下有咩食 路经来佬 朋友话有见过FB上有朋友食过 重卖相都唔错 把心一画 就钟左入去拉 入面既设计得怀旧 又带D外国风情 有好多6 -70年代既相系店入面 感觉系一间中港西合壁餐厅feel店内除左茶餐厅有既野之外 重有红白酒 矿泉水饮 同点心TIM 荟萃埋咁多野都几得意我地二人叫左威灵顿66铁板套餐 同 鸳鸯汁焗龙虾海鲜饭威灵顿66 -- 感觉都几得意 系SO皮包住块牛柳 几有新意 牛味好重 SO 皮唔会太厚 可以吸埋D 黑椒汁连埋一齐食 更加入味 套餐重有汤同餐包 重有甜品既 ! 今日既甜品系马提露 普普通通LO 入面有好多大大粒既马提既鸳鸯汁焗龙虾海鲜饭 --- 其实真系对我黎讲都算大碗 应该有2碗饭咁多 系白汁+龙虾汁既同埋D龙虾好鲜甜 D料都好多
我地二人叫左威灵顿66铁板套餐 同 鸳鸯汁焗龙虾海鲜饭
题外话/补充资料: