2019-07-20 500 浏览
对上一次行街已经见到佢,但奈何朝早又食唔落咁肥美既烧肉~~惟有衬住拍拖纪念日同老公再带埋囝囝夜晚去食~~事前记得做好准备功夫:就系记得book位!!!因为就算平日都好多人呀~~门口唔难揾,搭䢂上到去一打开门就见到舖名,包保唔会去错~~咁一早有明确的目标,唔驶谂:A5 和牛放题一入门口左手边就系饮品柜,自己出去拎架~~选择都好多下我地2大1小,坐卡位好阔落坐低一阵,店员就拎左和牛的阶梯黎喇~好靓呀~~每款牛肉都好细心咁放上标签,方便加单时易揾番想食个款呀~~欣赏完就要开始喇!!!烧。烧。烧。今晚老公负责烧,我只系负责食~~和牛既油脂烧一阵就溶化了,入口即溶既感觉呀~~好幸福呀~~~除左和牛,仲有海鲜拼盘同埋任食烧蚝添呀。海鲜都算新鲜,仲有老公致爱既甲罗烧~~very good ~~~ 如果食完唔够喉,仲可以单点再叫架,但就要收钱喇~其实带埋囝囝黎都担心冇野啱佢食~~上OPENRICE睇定有冇咩熟食,就算佢唔食牛,都有其他野拣~~一黎就叫左个热汤乌冬,仲有好几款炸物俾佢拣~炸鸡块、炸鸡翼咁~~佢都食得好滋味除左烧烤类,仲有沙律、刺身、寿司、手卷、小食⋯⋯会唔会太多选择呢?!我地烧和牛外,仲

一入门口左手边就系饮品柜,自己出去拎架~~选择都好多下

我地2大1小,坐卡位好阔落

坐低一阵,店员就拎左和牛的阶梯黎喇~
和牛阶梯

烧烤中

海鲜拼盘
海鲜

熟食

除左烧烤类,仲有沙律、刺身寿司、手卷、小食⋯⋯会唔会太多选择呢?!
寿司刺身

我地烧和牛外,仲烧左豚肉、牛舌、清酒煮蚬、辣酒煮蚬、烧菠萝⋯⋯太多太多选择喇,可惜个胃太细~
要食多几次先可以试哂佢所有野~~

最后埋单仲会有movenpick 雪糕送架,食完热辣辣既烧烤,食番杯冻冰冰既雪糕🍦~~真系咩热气都冇哂~~

2019-07-10
庆祝纪念