2022-09-17 117 浏览
今日即兴踩单车 由大围踩到科学园。科学园自从多新楼落成后,都多返好多餐厅。今次我地search完一轮 决定试下Hunky Dory,结果同我哋嘅心情一样,非常好呀!餐厅环境舒服,可以坐室外又可以坐室内,不过今日天气太热啦,所以我哋都系坐入边叹冷气。踩单车踩到咁热,我哋梗系叫冻smoothie 凉下先。我地点左 mango dream 同埋berry paradise .啲饮品旧大杯,炎炎夏天踩完单车最啱㗎喇,饮完即刻成个人舒服晒,好好饮!另外我哋仲点左芦笋巴马火腿班尼迪克蛋同埋英国皇家牛肉汉堡。-芦笋巴马火腿班尼迪克蛋自问自己真系好钟意食Benedict, 但的确唔系咁多餐厅可以做到呢个水准,入面啲菠菜好新鲜。啲芦笋系靓既,而且煮得啱啱好。配埋成个感觉都好Flesh.-英国皇家牛肉汉堡食肉兽必叫,自家制新鲜牛肉好juicy,仲可以拣几成熟,我哋就拣咗七成。 而且汉堡配嘅薯条系粗暑条,热辣辣新鲜炸起。食完呢餐,我哋真系充满力量。喺科学园影完相,打完卡,我哋就踩返去大围。好好好好好正!

另外我哋仲点左芦笋巴马火腿班尼迪克蛋同埋英国皇家牛肉汉堡。

-芦笋巴马火腿班尼迪克蛋

-英国皇家牛肉汉堡