2017-09-18 319 浏览
今日同宝踩完车上大尾督就去左join系大埔逃走左既朋友们一齐食饭,黎到ann姐等位,都等左一阵。但食完呢间野真系一肚气。记得睇最尾入到去睇下menu都算多选择乜类都叫啲啦先黎个炒通菜,都几辣,因为落左好多辣椒,味道都ok既生虾都几冰鲜下,厚肉但唔够新鲜,调味汁唔够惹味拼盘都好食既,尤其欣赏鱼饼,但个春卷好鬼辣,唔食得辣既朋友要小心叫完青咖哩冇野送,所以叫又多左个蒜蓉包。都好味既,但系对我黎讲都系辣过头多啲椰汁就好喇再黎个醉猫炒金边粉,点之前问过佢同泰式金边粉有咩分别,佢话好大分别,呢个系咸辣,果个系酸加辣,我就觉得好鬼辣都食唔到原材料既味道,同埋油左少少一班人食完野,见门口冇人等紧里面又有枱,时间又尚早,梗系坐低倾下计架啦,唔知系咪老细既呀叔系咁问我地啲野仲要唔要,服务态度真系麻麻收钱个呀姐仲离谱,朋友张一百蚊纸放落裤袋所以皱左啲姐,佢一脸嫌恶咁问张钱做乜事,好似唔想收咁野食冇咩特别态度仲咁鬼乞人憎,呢间野冇下次
但食完呢间野真系一肚气。记得睇最尾
入到去睇下menu都算多选择
乜类都叫啲啦
泰式炒通菜
先黎个炒通菜,都几辣,因为落左好多辣椒,味道都ok既
生虾
生虾都几冰鲜下,厚肉但唔够新鲜,调味汁唔够惹味
并盘
青咖哩猪肉

醉猫炒金边粉
都食唔到原材料既味道,同埋油左少少

野食冇咩特别态度仲咁鬼乞人憎,呢间野冇下次

沙嗲鸡串烧
生虾