~ 消防员特约:笼烟悲勤炒蛋贝果($68)🥯最钟意就系食bagel㗎啦烟烟银银咁😚,不过通常净系搽cream cheese🧀,今次有埋蛋同烟肉食落就更加丰富啦😜。不过如果大家都好似我咁用手食就要小心啲啦🤭,啲馅多到差啲食到成身都系😂。~ 懒系正宗的卡邦尼意粉($108)🍝正唔正宗就真系唔知啦🤨,不过就真系几好食😝。有啲餐厅嘅卡邦尼会整到好多汁同酱搞到成碟都好湿💦,呢间就啱啱好😌,再加左啲半肥瘦嘅烟肉同埋芝士添😋。~ 麻麻地好食国王蒜香带子意粉($108)🍝通常出面食意粉都系得两三粒带子🤫,呢间都好有良心比咗成五六粒💛。大大粒微微煎香嘅带子配埋蒜香意粉好夹👍🏻,而且通常蒜香意粉都系比较干身🤔,但呢到用咗creamy嘅做法更有惊喜🤩。~cappuccino($40)☕️个拉花太正啦挂😍,忍唔住疯狂打卡📸。啡底系用咗只比较fruity d嘅豆(酸味较重)😌,加埋软绵绵嘅拉奶泡落都唔错嘅😙。不过我个人都系钟意酸性淡d嘅🤪。~cold brew($58)🍹讲到呢度先记起:👯‍♀️朋友你又话要拎走个樽嘅😂,大家倾偈倾到完全冇咗件事😅。cold brew好有仪式感咁有埋个杯倒出黎饮🥂,个啡底同cappu
~ 消防员特约:笼烟悲勤炒蛋贝果($68)🥯

~ 懒系正宗的卡邦尼意粉($108)🍝

~ 麻麻地好食国王蒜香带子意粉($108)🍝

~cappuccino($40)☕️

~cold brew($58)🍹
讲到呢度先记起:👯‍♀️朋友你又话要拎走个樽嘅😂,大家倾偈倾到完全冇咗件事😅。cold brew好有仪式感咁有埋个杯倒出黎饮🥂,个啡底同cappuccino一样都系fruity😌。冇加奶我就…🤭,不过朋友钟意就得啦😎。

✨幅墙真系指定打卡位😏,无论系人定系食物放落去都好正😜,而且加埋圣诞装饰更加有气氛添😚。