依轮放lunch起观塘真系迫到不得之了🤯要揾间质素好 价格唔贵 既黄店帮衬话难唔难 话易唔易🤣外卖左个炸蒜片配安格斯牛柳粒定食 🤩有埋饭 前菜 饮品 一打开香气扑鼻 😛听到格离有人吞口水 我格离有几个拎住个唔香既外卖 🤣可能因为我个饭太香 😂啲友全程𥄫住我食呢个饭咁制 大大家唔洗担心 我系食得落既😂  外卖呢个炸蒜片配安格斯牛柳粒定食 只系49蚊 学生既话仲有得额外减多5蚊 🤯抵到烂呀 佢个饭有超级多蒜片煎到好香脆 😆沾左一啲煎牛柳粒逼出黎嘅肉汁送饭 超级香浓 🤯牛柳粒 肉汁丰富肉味香浓 旁边仲有配左小小和风沙律酱生菜丝 😋重口味中带返点小清新 跟餐仲有一小客前菜 系青瓜粟米沙律 食完呢个劲量级牛柳粒饭 食返个沙律 几refreshing🥰

午餐