2018-03-24
有睇开会知草根次次都去试McCafe 新野❤️今次系美禄🤩儿时回忆呀👶🏻直情要冲去啦🏃🏻♀ —————————————————📍美禄蛋糕层层叠🍰 (中/大size饮品加$17)千层皮唔算薄,但胜在cream够滑,个蛋糕口感属于实在型🍰呢款美禄味嘅cake都几甜,不过系好食嘅🤤 外层仲加左脆脆,增加咬口~ 草根觉得唔错呀👍🏻📍岩盐焦糖美禄咖啡☕ ($29/大)美禄+咖啡+焦糖☕️又几有惊喜㖞😍估佢唔到2者match埋都几好味👍🏻面头仲加左早餐食嘅脆脆系面👀味道好明显饮到咖啡嘅甘香,美禄味相对弱少少,加埋焦糖就再香d,不过如果冇咁甜就会更好😆📍热美禄恐龙($29/大)绝对系小朋友口味😍👶🏻所以草根妹妹系中意呢款多d嘅🙈味道上比岩盐焦糖美禄咖啡温和,其实所谓嘅美禄恐龙🦖就系喺美禄饮品上加上大量美禄粉🤤重点一定系𠮶一大匙美禄粉💚💚💚就咁食又得,搞匀后变成浓味美禄又得!得左🤟🏻
今次系美禄🤩儿时回忆呀👶🏻直情要冲去啦🏃🏻♀
—————————————————
📍美禄蛋糕层层叠🍰 (中/大size饮品加$17)
📍岩盐焦糖美禄咖啡☕ ($29/大)
📍热美禄恐龙($29/大)