2020-04-11 236 浏览
今日有嘢做去咗大坑🐥朋友介绍我食呢个源品车仔面有几搞嘢㖞🤣佢有肠粉做底嘅选择 第一次见到人哋车仔面系可以拣肠粉底😲😲其他人呢我见到就一系拣肠粉第一系就拣捞面底 我谂佢呢两样野应该系最出名套餐呢非常之抵$46有三个𩠌仲包埋嘢饮🤭首先讲吓个肠粉底线 肠粉都相当之幼滑 佢个花生酱相当之出色 佢系比起普通花生酱呢冇咁杰身嘅 偏甜同肠粉嘅味道好夹👍🏻👍🏻对比之下呢𠮶个米粉汤底呢就失色好多啦 但系有样嘢呢好抵赞嘅佢好足料𠮶三个𩠌呢真系几多有种食唔晒嘅感觉🙈🙈🙈另外个招牌写住话咖啡奶茶都好出名一定要试试 咁我就试咗佢个热奶茶嘅 又真系好香好滑❤️奶味比较重茶味相对较轻 钟意茶味较浓呢可能就会觉得佢偏淡啦 佢仲有多士嘅选择 我见到好多人都有嗌多士 下次等我都试吓先😚😚
今日有嘢做去咗大坑🐥
朋友介绍我食呢个源品车仔面