2021-12-04
唔知几时开始钟意食车仔面 可能系潜意识喜欢佢可以自由选择 冇约束力 !今日去铜锣湾开会 朋友知道我钟意食车仔面 叫我一定要去试湾仔春园街新开十兄弟车仔面 极力推介我辣汁同埋玻璃鱿鱼 试问我都算食得最多车仔面嘅人 远至元朗都特登入去试 所以今日过咗嚟一探究竟!✅首先门口好醒神 踏入个刻已经有食欲 ✅如果以车仔面档黎讲 佢哋店员的服务超水准 见到你已经会同你打招呼坐低教你scan QR code 之后都会有啲推介 俾你 问你食辣嘅程度 依家人力成本咁重 做几十蚊生意嘅通常都系冇服务 呢度我感觉到自己好似食紧几百蚊服务✅落单好方便 -用QR code 落完唔到3分钟 一碗热辣辣面 就送到面前✅食物方面 :我拣玻璃鱿 猪红 韮菜饺 少辣 当然加埋辣菜脯 系辣度方面佢好有层次感 唔系一味死辣 店员话佢地师传朝朝好早返黎就系炒呢个辣酱 我见到隔离枱位男士 应该系加辣 眼水鼻水一齐标 我哋仲讲笑话系咪冷气机滴水✅同事叫咗碗八宝面 赞牛腩 牛丸好掂食完会返转头 同埋会介绍埋俾朋友嘅一间车仔面👍最后辣到系咁用纸巾唔记得影相
✅首先门口好醒神 踏入个刻已经有食欲
✅同事叫咗碗八宝面 赞牛腩 牛丸好掂