餐厅: 利口坊茶餐粉麵小廚
资讯:

2022-09-04 997 浏览
呢间位于葵芳非常近工业区嘅餐厅 其实搭地铁都会望到佢 今日嚟咗呢边食早餐 因为有朋友同我介绍呢度嘅早餐有车仔面食🫢 所以过到嚟一于试吓佢车仔面嘅材料沙嗲牛肉汤面配火腿太阳蛋 牛油方包朋友就嗌咗呢个沙嗲牛肉面 沙嗲嘅花生味好香😗 而且牛肉好大块咬落口 仲好有质感 成份早餐都好丰富👍🏻 太阳蛋仲煎得好靓🍳车仔面自选早餐萝卜 猪大肠 牛腩配米粉 钟意食呢度嘅米粉 因为咬落口有少少烟韧 萝卜呢个一定系车仔面必嗌嘅𩠌菜 都几入味 但系八角味好重 个人就唔系咁钟意🙈 猪大肠同牛腩都好出色 两款都好入味 猪大肠好厚身 牛腩又唔会太韧 下次嚟一定会再叫😻热奶茶 热柠水餐饮就都系正正常常啦 奶茶都系唔错嘅☕️下次嚟葵芳都可以试吓其他餐厅 唔洗净系去葵广扫街咁闷😮

沙嗲牛肉汤面配火腿太阳蛋 牛油方包
沙嗲牛肉汤面