2019-04-06 138 浏览
之前要去油麻地参加交流会,上去之前要医医肚,之前一直都想试下呢间通达食店,听讲野食都唔错,见行过有位,入去食咗碗车仔面~估唔到我坐个面壁位又几好坐,下面会有一层架可以放袋。不过车仔面款式比较少,但食物都几特别,叫咗蚝油鱼蛋、鸡翼尖同木耳丝加米粉。蚝油鱼蛋就无咩蚝油味,而且鱼蛋都几重鱼腥味,我自己唔系太接受到,但都好过出面D 鱼蛋连腥味都无。鸡翼尖都入味,唔错。木耳丝好重麻油香,令成碗面都生色不少,木耳够爽口,份量都好多,可以再叫返呢个。另外呢到D服务都唔错几有礼貌,真系估唔到小食店都可以做得咁好~其实有好多野都想食,少见嘅碗仔翅同粢饭,仲有肠粉烧卖,希望下次有机会再试下。