2018-12-17 32 浏览
未食睇到个电视画面就知好味啦装修西式但都有港式味道,墙上面既句子好搅笑,虽然间铺系轩尼诗道,但其实食饭唔多会行呢面,今次系同事发现有新餐厅介绍我泥。「招牌手撕鸡拼扎肉椰汁酸汤汤檬粉」虽然个名好长但呢样吸引到我想试食一下。碗檬粉泥到就已经闻到阵阵香味。阵阵既火炙味道竟然加咗喺鸡丝上高!不得了有fusion菜既感觉,食落好香口估唔到呢个火炙既化学作用可以咁凑巧!即刻试啖汤先,wow~然系碗仔翅嘅味道!小小酸加上少少椰汁味,夹到啱啱好真系估你唔到,系车呔人嘅味道!檬粉正常爽口,札肉好味唔多味精,忍唔住饮左好多汤。总结$59碗对得住价钱,无去过越南真系唔知正唔正中,不过呢到收加一同埋饮品要加$1x,感觉是有点贵。但都可以一试再试,但唔系成日law
未食睇到个电视画面就知好味啦

碗檬粉泥到就已经闻到阵阵香味。

檬粉正常爽口,札肉好味唔多味精,忍唔住饮左好多汤。

• 招牌手撕鸡拼扎肉椰汁酸汤汤檬粉