2021-12-01
Texas burger软壳蟹牛油果酱牛肉汉堡墨西哥芝士夹饼(脆皮) 煎牛柳条/手撕鸡价钱💲: $52/ $188/ $108好味程度😋: 4.3/5服务🍴: 3.5/5环境🗾: 3.5/5性价比🥢: 3.7/5回头率😚: 3.7/5-呢间系朗豪坊顶层的汉堡包店都几有名气,仲要系难得系呢区有的💛burger。假期有机会要排一阵,因为座位唔太多。-✅软壳蟹牛油果酱牛肉汉堡。呢款都算系人气之选之一。因为用左原只软壳蟹,望落去都几有睇头😬 只蟹做得唔错,唔会太油同得个壳个啲。佢入面几多肉同埋有啲膏,咬落去口感唔错,又多左阵蟹膏香😋 包身个啲松软既,不过正常发挥。旧肉肉味浓而有汁,系会滴出来个啲。加埋生菜芝士同牛油果酱系个好食的汉堡🥰 不过都唔系最惊艳的🤫-✅✅墨西哥芝士夹饼(脆皮) 煎牛柳条/手撕鸡。呢个tacos都有啲贵,但每个入面的肉馅都好多!🤩脆皮墨西哥脆饼加埋入面浓味的手撕鸡同牛柳条,味道好夹。手撕鸡小小辣同落左大量香料,而牛柳条就煎得香脆,更有啖啖肉的感觉。两者的上面都会有一pat牛油果蓉同sourcream,好味!-如果2个人觉得可以好似我地咁叫,叫一个包一个tacos,觉得ta
软壳蟹牛油果酱牛肉汉堡
墨西哥芝士夹饼(脆皮) 煎牛柳条/手撕鸡
价钱💲: $52/ $188/ $108
好味程度😋: 4.3/5
服务🍴: 3.5/5
环境🗾: 3.5/5
性价比🥢: 3.7/5
回头率😚: 3.7/5
如果2个人觉得可以好似我地咁叫,叫一个包一个tacos,觉得tacos小有啲而比较出众🤪
同区美食🍧: #piggyfoodiein旺角