2020-04-07 495 浏览
自又一城关闭后,一直都无去九龙塘行街shopping, 最近又一城重开,当然要同成班同事黎个happy friday, 去久仰大名既日式cafe JS Foodies食返餐饭啦!餐厅未够6点入面已经满座咁剩,行慢少少都要排长龙呀!人多入座既留意由于餐厅入面太多为2-4人位,聚餐既记得要早啲到啦!虽然JS Foodies最出名既就紧系pancakes, 我地决定先叫一堆意粉burger做主食:分别叫左cheese burger, classic burger, beacon egg burger, signature pasta with bolognese sauce同松叶蟹忌廉意粉。当中值得一提既系beacon egg burger,食落其实有d似公司三文治,不过块烟肉够厚,汉堡包都有落牛油同toast过,够哂诚意,薯条份量都唔错,够我地6个人每人食小小。至于松叶蟹忌廉意粉,蟹肉份量一d都唔小,忌廉汁配蟹籽都系个唔错既选择,虽然个汁有d heavy, 但一大班人分就岩岩好。临走终于到主角甜品- kiseki原味梳乎厘pancake出场,冰凉既cream配以又暖又软既pancake,简
临走终于到主角甜品- kiseki原味梳乎厘pancake出场,冰凉既cream配以又暖又软既pancake,简直系天衣无缝,can’t go wrong with that!
2020-03-06