2019-02-07 491 浏览
系Burgeroom 窗口位用餐, 对住呢间外墙有写住各款雪糕都好吸引! 决定食完burger就过对面试下! Thai Tea 食完第一啖有种去左泰国既感觉! 香浓既奶茶味加上棉棉既雪糕口感, 正吖! 食几啖就好似饮左一杯泰茶咁,非常浓郁!上面加左果干, 我估应该系杏脯干, 不过Thai Tea 既味道都盖过果干味。 无为杯雪糕加好多分。 Hokkaido Milk with Honeycomb推介! 牛奶味比泰茶更绵更甜!粘到用佢个雪条棍匙羹食都有啲困难,我食到一半连个羹都断左🤣 但入口真系好满足! Topping 系粟米片, 同个牛奶雪糕好夹! 环境舒服, 不过留意返佢地原来9:30pm last call , 唔好太夜过去。

Thai Tea

Hokkaido Milk with Honeycomb