2017-05-19
今日黎到长沙湾,行左好耐都无咩餐厅,本身想去睇李郑屋,点知咁岩关左😂6点就关咁我地就去附近d餐厅食^^咁就去左呢到见佢有个姐姐系门口坐 仲有个餐牌 有扒食 一于黎烛光晚餐🍻佢有2间连埋一齐 但系就多人先开暗d个边 所以我地太早个边味开我地就坐光d个度😭其实想坐暗d个边,后生啊嘛 中意暗d☺️呢到环境都唔错~之后点左二人斧头扒套餐,点了7成熟,黑椒汁,入面仲有鸡翼,春卷,炸鱼薯条,蒜茸包,汤。个餐都好抵食架🍻仲点左杯KWAK斧头扒一上到黎,香味浓郁,块扒算靓野,唔系冷冻个d,肉质鲜嫩,都算易切,但都系我男朋友切哂😂🤞🏻我见隔离枱都系个男人切哂。 一切落去,虽然叫7成 应该有9成熟 不过胜在佢好软腍腍,好咬唔un><><...加埋黑椒汁仲好食👍🏻👍🏻两个人食岩岩好小食分量都好充足,岩岩好二人分量,薯条新鲜整出黎👍🏻最后讲下杯KWAK,本身其实系我想饮😂最后成杯都系我男朋友饮 佢话几易入口👍🏻餐牌个度仲写住衬牛扒食一流之后我地走之前仲同个啊姐倾下计,原来出面个d台系俾环食烟同埋有养狗个d人食,都几贴心^^下次会再黎过
咁我地就去附近d餐厅食^^咁就去左呢到
见佢有个姐姐系门口坐 仲有个餐牌 有扒食 一于黎烛光晚餐🍻
小食分量都好充足,岩岩好二人分量,薯条新鲜整出黎👍🏻