2019-02-12 255 浏览
新世紀好多好嘢食,但想揀啲小食或甜點選擇就不多了。其中見到有呢間泡芙,甜品愛好者當然忍唔住又買黎試下啦!每次食泡芙都叫朱古力脆皮,因為朱古力味濃,配上吉士醬好好味,所以都揀番最原味嘅醬料。呢間嘅吉士醬都唔錯,好creamy,蛋味好香,食完有種幸福嘅感覺。啲吉士係即時「吱」入去,所以個酥皮仲好脆,唔怕林晒或者出水。而朱古力脆皮就還好,唔算好脆,但同泡芙同吉士醬都算夾,整體喺好味嘅甜品,但價錢略嫌有點貴,泡芙size也偏小。女孩子還是喜歡甜點,雖然貴,但又會忍不住買來吃,所以女人錢都是易賺的,有機會下次試埋其他款式同醬料先!✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨如果大家喜愛我寫既食評📝,麻煩幫幫手比個愛的鼓勵❤️,我會寫更多豐富既食評比大家!🤤✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨