😆😆😆SUNDAY LUNCH!!! 想食burger, 就去美丽华😆😆😆啱啱去咗尖沙咀美丽华嘅 Burgeroom,未入去已经俾佢嘅装修吸引咗,轻工业风,成间嘢都好有特色好chill,啲位好阔,坐得舒服。好耐都冇试过去一间专门食汉堡嘅店,睇到佢张list,就已经觉得好professional。佢所有汉堡都可以加$35变成套餐 I.e. 有薯条同饮品。我哋拣咗特量芝士牛肉汉堡(加牛油果酱)同大烤菇芝士牛肉汉堡套餐,再加埋啲小食:鳕鱼手指配好味他他酱,同埋蜜味辣鸡翼。温馨提示:套餐嘅薯条,佢系新鲜炸出嚟,而且冇落盐,佢会比茄酱你嘅,但更加值得一试嘅系黑松露芝士酱,真系超级好食,同热辣辣嘅薯条加埋一齐系Perfect match!😙店员服务态度都好好,好亲切,好有礼貌,令人好舒服。唔好以为食快餐就会好快吹你走,我哋差唔多食足个几两个钟,一路食一路倾偈完全冇问题。我见佢都有酒饮嘅,夜晚happy hour或者同朋友嚟吹吹水,都系一个好嘅选择,最紧要系啲嘢食都好好味。总括而言,Burgeroom系一间真系好正嘅restaurant,不止系食物好食,服务好好,仲有特色嘅装修同环境好舒服。如果你钟

总括而言,Burgeroom系一间真系好正嘅restaurant,不止系食物好食,服务好好,仲有特色嘅装修同环境好舒服。如果你钟意食burger,又唔想食平时食开𠮶间颓嘢,一定要嚟到尖沙咀嘅Burgeroom啦!🍔🍟🌭😋👍

(价钱请睇餐牌,性价比都唔低㗎😆)

2023-02-26
  • 黑松露芝士薯条