2017-11-23 51 浏览
系IFC 见完客,有一小时空档,就系IFC 觅食喇。由于晚上有饭局,不能够食咁饱,呢间主打三文治 咁就岩哂喇!环境系开放式,所以好光猛,令人好精神。以为食sandwish餐牌就无选择?咁就错了。我简左好耐先简到,最后简左pamaham 好出名既tartofuTartofu-分量好大,包烘至微温,食落有脆口感。馅料有pamaham,蕃茄,芝士,火箭菜。口感丰富因为每样馅料都好多。pamaham 有别于出面真系香好多,脂肪分布平均。半溶芝士 奶香十足!火箭菜新鲜爽口,夹埋食真系好match,食完有形容唔到既满足感。Tiramisu-order 既时间未意会到个包份量系咁多,所以叫埋Tiramisu。不过女人有两个胃,原本好饱但一食甜品又食得落!呢个tiramisu 系我食过最香最滑既,好香奶油味,而且唔会过甜,推介,几饱都要试!!食完又充满力量了!
环境系开放式,所以好光猛,令人好精神。
食完又充满力量了!