2021-12-04
【 🌮烤雅枝竹杂菜墨西哥卷饼 】---Special Set Menu 配饮品($68)~~~📍评分:9/10 ~~~⏩ 佐敦香港逸东酒店Eaton Food Hall实在系太多野食😂,我又黎揾好野食loo😜!见到呢间西餐厅几吸引,lunch set睇落都好多选择又几抵食👻,就试下啦!~~~墨西哥饼皮好烟韧🌮,非常之有嚼劲😙,麦香味好重🤤,外皮烤到微脆,焦香味好香口😋!入面有满满既鹰嘴豆泥🤩,口感好湿润好绵滑creamy!第一次食雅枝竹,口感爽爽地,味道酸酸地几refreshing💦,有少少似酸瓜咁🤔,都几特别!烤番茄干烤到微微焦香🍅,酸酸甜甜最抢味,食落好浓味好惹味👅,仲食到番茄籽粒既口感!Wrap入面仲有罗马生菜🥗,同酸酸地既酱汁,又有好多百利香on top🌿,食落都好清新好开胃👍🏻!~~~✅ 整体黎讲,味道唔错,系个轻素食既好选择💚,亦系健康好味之选!值得一提个日既女服务员好nice😚,服务态度真系唔错!~~~
---
Special Set Menu 配饮品($68)
📍评分:9/10