好耐冇见到我个bff,特登揾间chill chill地嘅餐厅大家可以倾吓计😚 估唔到都好多人 好彩有book定位姐!呢间Y So Tasty系尖沙咀厚福街📍,座位亦坐得好舒服。🤭我哋两个女仔食唔系嗌咗好多嘢,首先一人一个汤,我叫咗北海道带子蟹肉龙虾浓汤,以朋友叫左黑松露野菌忌廉汤。🫕两个汤都好浓郁,龙虾汤好鲜甜嘢味,黑松露汤好香好正。之后想食啲肉,就嗌咗香烤招牌乳猪🐽。果然无拣错,乳猪皮又薄又脆,乳猪一啲都唔孩,虽然佢哋会原只上,但系自己切一啲都唔费力。😆😆另外见到呢只手工啤🍻🍻,系本地制造,又限量,仲要系Sake味既啤酒。就嗌咗黎试下,饮落去同平时啲啤酒唔同,饮𠮶阵口感好丰富,一路饮落去都会呈现唔同嘅感觉,最后after taste有啤酒花既苦涩味,连我朋友平时无饮开手工啤酒,都话正!