2021-03-22 39 浏览
经常行开旺角花墟见到呢间文青cafe, 成日想帮衬, 但系次次假期经过都爆晒要等位, 所以未有机会试到, 难得今个星期放大假, 经开花墟, 决心去试下, 11点左右岩岩开门未有人, 入到去, 店内装修格局舒适, 最岩放假既人轻松下, 睇一睇餐牌, 款式都好多, 价钱亦算适中, 难得放大假食好啲, 叫左个新英伦风格早餐加杯美式咖啡, 个早餐来到我都哗左一声, 份量大到绝对对得起个价钱, 同埋用料绝对唔马虎, 什果沙律上有parma ham, 又有smoked salmon, 个蛋仲要系水煮蛋加黑松露酱, 睇都出厨师既用心, 对于我呢啲食开all day breakfast 既人来讲, 呢个早餐绝对系高质素, 没有之一, 配埋杯热咖啡, 可以话呢个早餐绝对满足到我放假既心情, 难怪次次经过呢间餐厅见佢都甘多人, 餐牌上仲有意粉, 意大利饭, pizza burger, 下次要来试下其他野食.
new england style breakfast
题外话/补充资料: 要赞一赞, 店员服务一流, 洗手间出奇地干净. feel 到店主店员用心
2021-03-21
$150 (早餐)
new england style breakfast
  • Americano