2024-02-24 123 浏览
上周未仲放紧新年假期💕 就同两个囡出去行下街街😚 行到攰攰地就想揾个地方食少少野同坐一下😆 正好妈妈想食下甜品~ 就去左SOYmart by 豆乳狂人啦🙌🏻呀囡一去到就周围走😆因为个环境装修都好靓~ 未食就先打打卡先🤟🏻 跟著我地就坐低叫左✴️狂人粢饭~ 牛油果鳗鱼玉子粢饭 $55✴️狂人粢饭~ 吉列猪扒粢饭 $45✴️酥炸鸡软骨 $38✴️姜汁够姜豆花 $20✴️黑糖豆花 $22✴️特浓可可豆乳 $28好耐都无食过粢饭啦😍😍 味道好出好正😋 大爱吉列猪扒粢饭~猪扒好脆身加埋粢饭配料好开胃好好味🤤~大囡就好专注咁饮佢指定要饮既特浓可可豆乳😆 一饮完就即刻话好好饮! 仲唔肯放手~ 话要拎著慢慢饮! 另外, 两个都豆花都一流🤟🏻 爸钟意姜味够晒既豆花, 妈咪就喜欢黑糖味~ 甜味刚好!! 但食完粢饭已经好饱😆 个豆花都食唔晒! 幸好佢地包装设计好细心~ 已经预计大家外带🥡🥰 食唔晒都可以拎番屋企继续食唔洗浪费! 😘价钱亦都好大众化~ 下次再想食个甜品我都会再去SOYmart by 豆乳狂人呀🫶🏻

✴️狂人粢饭~ 牛油果鳗鱼玉子粢饭 $55

✴️狂人粢饭~ 吉列猪扒粢饭 $45