2021-05-30
荷里活广场新开左Tamago-EN,钟意日式轻食、钟意日式蛋卷、钟意日式蛋包饭、钟意疏乎厘班戟嘅你就要试吓啦!之前已经试过呢度嘅班戟,觉得佢非常得!好重蛋味,今次试多咗其他食物,就同大家分享一下:凯撒沙律配慢煮蛋: 重点嘅系个慢煮蛋但系就觉得冇咩特别沙律都系一般啦!芝士明太子筷子卷: 系非常好味!佢系类似一个薄身嘅大阪烧,上面加咗入本蛋,日本蛋实在太好味,个蛋黄好浓好香!芝士系可以拉丝嘅,呢个真系值得推介!特制五款玉子串烧:呢个系镇店嘅特色,每一款都系有唔同嘅味道,但系上面嘅配料太,少建议可以多番啲,本身玉子烧嘅味道都好好!个人觉得明太子味道、海藻酱,同埋亲子三文鱼都好味!今次甜品就嗌左上次食唔到嘅宇治抹茶疏乎厘班㦸。本身蛋味好重嘅班戟就冇得输啦!个人就觉得始终都系抹茶可以重茶味而少甜会好啲,因为红豆已经系好甜!