由于多咗出街食饭,想尽量食返健康d,同时清清肠胃,所以每一日都会为自己安排一餐系食沙律,平时食嚟食去都系𠮶几间,行过Oliver’s Super Sandwiches见佢有自选沙律就二话不说——买!!!😂😂 自选大沙律套餐🥗 $85可以最多拣四款沙律,包一杯热饮,另外可以加钱要小食or转其他饮品或汤都得,任君选择。而我就只系拣咗3款沙律,包括烧甘笋藜麦羽衣甘蓝沙律🥕、刁草薯仔吞拿鱼沙律🥔、红菜头啤梨沙律🍐。 呢个沙律唔算系好健康嘅沙律,因为都偏多酱,所以调味一定唔错,我最钟意系kale𠮶款,最fresh,另外两款都唔错👍🏻 而且份量都好饱肚,饱到杯咖啡都饮唔落🙈 下次可以食细沙律套餐应该都够饱😂

自选大沙律套餐🥗 $85
自选大沙律套餐