2019-04-20 455 浏览
约左老友等佢放lunch一齐食为左时间食得充裕一早出黎拎定位每次见好多人排队,呢间又唔限时,所以要预左排下队先食得!但会选佢黎食系因为佢既野食好味,又抵!最喜欢佢呢度既蜜糖鸡翼,有拉丝既蜜糖!焗到香香甜甜,好好食我就叫左杯冻柠檬汁,唔会太酸,都醒胃解腻口吖👍🏻由于老友要注意健康,我地点左半份牛油果pizza,味道特别,牛油果份量十足!素食朋友可以试下,唔系好多地方有半份有三片🍕再黎叫左个烟肉蘑菇薯蓉,三十几蚊都几大份量,三个人食岩岩好,料又多,啖啖美味食小食系唔够饱!我地再追加个菠菜阔意面,芝士好多,菠菜舖满面,龙俐柳比想像多,但个阔面就变得难夹左,痴埋一堆下午茶有一杯热饮配,唔够食就可以正价再加,相对单叫一杯野饮会比较抵食!野食好味,唯一差少少系所有餐具器皿用即弃,不太环保♻️
约左老友等佢放lunch一齐食
为左时间食得充裕一早出黎拎定位

最喜欢佢呢度既蜜糖鸡翼,有拉丝既蜜糖!焗到香香甜甜,好好食

我就叫左杯冻柠檬汁,唔会太酸,都醒胃解腻口吖👍🏻

半份有三片🍕

野食好味,唯一差少少系所有餐具器皿用即弃,不太环保♻️

2019-04-19
下午茶