2022-01-10 199 浏览
当晚市又被禁堂食之际,两个人系中午都总要食饭的,好好抓紧午市堂食既机会。 酱油黑毛猪白切肉配大酱生菜韩烧既时侯,好多时都会烧白肉夹生菜食,今次其实就系佢帮你烧埋。肉不会很肥,夹著韩式大酱,我个人好钟意夹埋蒜头,佢亦有预备,重回韩式美味。 韩式炸鸡重点推介这项,因为炸鸡完全冇雪味,新鲜炸起,而且鸡件又唔会太肥,反而系肥瘦刚刚好。佢有提供2款酱,但我觉得本身甜辣酱已好好,超浓既甜味。另外,有几条薯条及年糕,比你过下口瘾。 韩式卡邦尼意粉作为主食,汁够浓,加上烟肉粒,系唔错既选择。 烤朱古力棉花糖棉花糖外脆,里面溶,平日有时BBQ都会烧,但好多时都失败,佢就做到外脆里面溶,上面加上不少朱古力在面,下面系消化饼底,夹著一齐食,而且刚上碟仲系热辣辣,十分好味。 两杯饮品,绿茶鲜奶+士多啤梨红桑子梳打觉得梳打超开胃,士多啤梨红桑子,仲有青柠,中和一下,相当清新鲜奶味重,可以拣冷热。餐厅环境好靓 好舒服 天然采光
当晚市又被禁堂食之际,
两个人系中午都总要食饭的,
好好抓紧午市堂食既机会。

酱油黑毛猪白切肉配大酱生菜
韩烧既时侯,好多时都会烧白肉夹生菜食,
重回韩式美味。

韩式炸鸡
重点推介这项,因为炸鸡完全冇雪味,
另外,有几条薯条及年糕,比你过下口瘾。

韩式卡邦尼意粉
作为主食,汁够浓,加上烟肉粒,
系唔错既选择。

烤朱古力棉花糖
棉花糖外脆,里面溶,平日有时BBQ都会烧,

两杯饮品,
绿茶鲜奶+士多啤梨红桑子梳打
鲜奶味重,可以拣冷热。

餐厅环境好靓 好舒服 天然采光