2019-10-13 92 浏览
星期六日放完假,又到星期一努力番工既日子。今日就约左朋友去出名多泰国菜餐厅既地方,就系九龙城啦!去到餐厅,一坐低当然要叫番杯泰国特饮珍多冰饮下,杯珍多冰里面有我最钟意既班兰叶做既糯米条,口感烟un,又好好饮👍🏻 原来呢间餐厅每个星期都有$1优惠,每日都有指定唔同款式既$1优惠,今日星期一有$1泰式明炉乌头鱼,$1一条鱼咁平当然唔可以错过啦,上菜既时候有个鱼形既盘上,用炉助热条鱼,仲有碗汤比你加落去,食既时候要小心D,因为都多鱼骨,开头食落都好滑,但可能因为一直助热住既关系,时间耐左D鱼肉口感就变鞋,但条鱼整体都好食👍🏻我地仲叫左个炭烧牛肋骨同香叶辣猪肉碎炒饭,个牛肋骨好香,薄薄地几入味,个炒饭卖相好靓,我都食左两转,香叶味重,仲辣辣地,好好味 😋
炭烧牛肋骨
香叶辣猪肉碎炒饭