2020-02-04
荃湾开多左个新商场之后,野食既选择都多左,今日同男朋友行左阵见到呢一间十二味,又小小口痕,就想入黎食下辣野。佢落单系用电子既形式扫QR code,不过你问佢既话都会有个四川干锅既menu比你睇。最后我地因为都唔系好肚饿,所以都系叫左一个葱油拌面同埋一个水煮牛肉。葱油拌面估唔到个卖相咁精美,食落葱油好够,不过如果面既质感再弹牙小小就会perfect了。睇落唔大份,不过佢都系38蚊,当系一个小小饱肚既carbs都唔错。主菜水煮牛肉黎啦!只系$158,初初我地都以为唔会好大碟,点知佢都系一般会系出面见到既size。牛肉煮得入味,我地拣左中辣,不过食落感觉都唔系太辣。比起麻辣,佢系更偏向香辣既口味。材料都好够,除左牛肉之外,仲有薯粉,菜,青瓜,莴荀等等既蔬菜。原本我地两个只系打算吃小小顶下肚,点知之后都系食饱左,哈哈!埋单只系200蚊,咁平既价钱,装修又靓既川菜去边度揾呢。
埋单只系200蚊,咁平既价钱,装修又靓既川菜去边度揾呢。