2017-03-14 113 浏览
同女朋友又黎呢间..自从佢哋换咗个炉之后,差唔多两个礼拜就黎食一至两次。因为都系我烧俾佢食,所以他换炉之后我有心机D,因为可以烧快啲同自己容易掌握火候其实我哋两个都系海鲜控,所以更加钟意黎呢度。海鲜系比出面放题嘅新鲜好多,有料到。有太多相,所以叫女友帮我整collage只盐烧虾成个炉咁长,必食推介!啲海鲜有好多选择。同埋因为新鲜,所以都唔需要再落盐去调味!虽然我哋两个人,但系我哋都叫咗半只鸡,因为是推介,超级juicy~仲有要介绍嘅就系我女朋友最钟意嘅芝士丸(上面金黄色个三粒),但我就麻麻哋啦,我都系钟意食肉多啲,下边就系汉堡扒...亦是劲juicy!整体来讲,间野都几好,不过就贵左少少但都值得嘅..因为啲海鲜真系好新鲜。

只盐烧虾成个炉咁长,必食推介!

啲海鲜有好多选择。同埋因为新鲜,所以都唔需要再落盐去调味!
雏鸡
雏鸡