2019-10-23 251 浏览
北角食肆选择真多,因为依间装修布置缘故~好光猛同得意,所以试下依间餐厅。入到里面,其中见到北角邨既图画令我回想细路时既北角邨。2个人叫左柚子大虾沙律、辣肉肠烟肉pizza、慢煮西冷牛扒、含有羽衣甘蓝果汁、同含有红菜头果汁。柚子大虾沙律:整体黎讲系新鲜,杂菜款式,有nuts,但虾质素就一般。份量足够,因为我地尽量每餐会点有蔬菜既dish,依个选择系可以的。辣肉肠烟肉pizza:值得选叫,薄饼底,够香口,够热,配料份量比例正常。慢煮西冷牛扒:值得选叫,配上薯条,薯条够热同香口,肉够腍,有牛味。含有羽衣甘蓝果汁(绿色果汁):羽衣甘蓝好好饮,但唔系个个人啱饮,因为有人觉得有菜腥味,但配上其他生果,又中和左菜腥味。

入到里面,其中见到北角邨既图画令我回想细路时既北角邨。

2019-05-11