2018-04-22 1679 浏览
之前试过系呢间餐厅食晚餐,虽然系价钱贵左少少,不过嘢食都颇清新,特别系面包,所以趁著礼拜日,试试午餐如何!不过服务都系比较一般,问过咖啡可唔可以之后先上,讲左可以,不过都系一早就到!咖啡同梳打水都无咩特别,个人觉得点果汁会好d,因为起码系新鲜水果榨汁!呢个虽然卖相普通,但牛油果同沙律都新鲜,牛油果好滑味浓,而重点系个面包,入面有芝士,真心好好味!呢个厨师秘制All day breakfast 味道还可以,但相比较牛油果三文鱼三文治就比较失色,虽然食材都新鲜,面包软熟,但个秘制茄汁焗豆味道麻麻!而餐厅环境都算舒适,因为餐厅标榜有机,个别食物都几特别,价钱相对较贵,但都可以接受!不过最重要个系面包,真心唔错!
  • 面包