2020-02-26 109 浏览
是晚去开铜锣湾所以顺便泥呢度食晚饭,好耐无食日本野啦,所以拣左呢度开餐!一打开menu就俾佢地既原条鳗鱼石头锅饭吸引左,即叫!条鳗鱼真系如图片所示,长到超过左个碗🤤 鳗鱼烧得岩岩好,配搭石头锅保温既温度,好暖和好好食~另外因为想fresh下,叫左秋葵三文鱼沙律,呢个真系有惊喜!汁好juicy,劲足料,劲多三文鱼,呢个真系必叫,好好食!叫左海胆蟹籽杯,无谂过海胆杯里面有好多蟹籽同饭,而且造型好趣致,唔错!另外再叫左脆脆吞拿鱼卷,一来到就好吸晴,因为装饰好靓,排列系一张櫈仔度咁,吞拿鱼好足料,配埋紫菜同沙律酱,好夹~见到有个叫邪恶包觉得几得意所以叫埋,原来系鹅肝帆立贝紫菜卷,呢个又系bonus,烧香左既鹅肝,超好食😍😍😍 想食d香口野所以叫左猪软骨串烧,好香口又惹味,唔错😋最后叫左杯蓝蝶花白桃乳酸,颜色几靓,饮落就系乳酸饮品咁,因为蓝蝶花本身味道唔会好出~最后真系捧住个肚走,劲满足呀😆😆

原条鳗鱼石头锅饭
秋葵三文鱼沙律  及  邪恶包