Weekend梗系同男朋友chill下 食个burger 饮杯啤酒🍻啦👫 不过因为夜晚有嘢做 所以我哋预先5pm嚟食个early dinner先😛 就咁俾我哋发现左呢间burger & bar 轻松day 浪漫night啦☺️☺️☺️餐厅嘅装修走工业风 座位都几阔落 可以俾人轻松咁样食下野 倾吓计🍻当然我哋梗系要食吓佢个burger啦💁‍♂️ 我哋叫咗个B6 达拉斯烤菇牛堡!除咗有厚厚既牛肉汉堡 大啡菇都系重点阿!💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️大啡菇超厚超juicy 食嘅时候系咁流汁💁‍♂️ 再加埋本身嘅黑椒汁 食嘅时候唔洗怕干!💁‍♀️💁‍♀️ 不过落order嘅时候记得提侍应帮你切一半啊 方便share食呀嘛💁‍♀️ 如果唔系就记得拎多几张纸巾啦🤣🤣+$12仲可以加个厚切薯条/炸洋葱圈/原味鸡翼 我哋就要左薯条🍟 好有薯味呀!加茄汁一流💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️💁‍♂️食完burger梗系要食返啲light salad啦💁‍♂️ Parmaham caesar salad都唔错💁‍♂️ 男生唔使惊无味/太素食 因为有Parmaham同好多caesar sauce💁‍♀️ 不过我觉得sauce多咗啲tim💁‍♂️💁‍♂️水牛鸡翼我

B6 达拉斯烤菇牛堡

Parmaham caesar salad

水牛鸡翼

水牛鸡翼
我哋仲加咗三只水牛鸡翼 个味道都几辣架㖞!💁‍♀️ 皮就厚左少少 不过好在都多肉同超惹味💁‍♀️

Orion生啤
海豚湾梳打
啤酒🍻当然唔少得啦!Combo加$35就有Draught beer!我仲要埋海豚湾梳打 原来似青柠柠檬梳打 几fresh既!转晚市嘅时候 餐厅嘅灯仲会调暗 然后每台放蜡烛 好有feel哦😚👫
B6 达拉斯烤菇牛堡
  • 达拉斯烤菇牛堡