2002-12-12
我觉得佢捉心理, 好似我地五个人去, 叫九样火锅料, 成张都摆唔晒, 紧系好似好多咁啦。<br>最衰就系佢贵得D 野唔值, 服务态度认真麻麻, 佢(尤其系个个辉哥) 只系顾住招呼D 明星客, 而忽略其他客人, 咁你点睇。<br>讲到食物, 问心个句,辉哥D 肥牛同出边相若价钱真系逊色, 自制鱼蛋同其他生丸;比起系深水有间名不经传火锅店真系未够班; 辉哥打生丸系实;而绝对唔系爽同弹牙啰! 唔明辉哥够胆收咁贵。讲到份量仲吓亲人~花枝片:薄到识飞有六大片; 带子:开双飞有六大只; 鲜冬菇拼蟹柳:各有六大件; 非脆鲩鱼片: 薄到识飞六大片; 冒充鱼片:薄到识飞六大片; 肉眼筋:薄到识飞12片; 唐生菜:一大西; 西洋菜:一大西, 辉哥请到个刀法如神砧板真系低佢发!<br>讲到价钱, 仲离晒大谱, 鸡毛蒜皮, 通通收钱, 大佬; 地茂咁格局, 酒店咁价钱, 傻咩, 凭咩收人咁贵呀。如果你想系落单时问真D 价钱, 咪洗旨意, 佢D 伙计训练有数;净系会sale 你D 唛好唛好;想问几钱就识瞬间转移; 永远唔会答番你。<br>总评呢间辉
<br>总评呢间辉哥火锅:好抢钱, 出品普通, 只系捉到你D 人睇明星心态, 浪得虚名, 扼饭食。本人一行五人最后异口同声俾人揾笨。各位老友切勿上当。