2023-09-22
有时去到啲串烧店,最憎就系有排等,店员烧咗两串鸡翼俾我,之后就烧两串猪颈肉俾另一枱,咁我串牛舌呢?所以嚟到自助串烧餐厅就啱晒!想食嘅串烧只要简单又轻松咁放上自转串烧烧烤炉,够晒方便!今次嚟到牛头角嘅串烧屋,任饮任食嘅选择够晒丰富,值得推介。前菜
等紧串烧同网烧嘅时候,仲可以叫啲炸物、沙律及日式前菜。炸物即叫即炸,新鲜热辣,选择同样劲多,有吉列炸生蚝、吉列炸猪扒、唐扬鸡块、炸虾饼等,非常香脆可口呢!串烧
串烧选择应有尽有,牛、鸡、猪、羊、海鲜都有:牛肋条、西冷、厚切牛舌、羊架、叉烧、猪颈肉、鸡腿肉、鸡翼、鸡肾、海虾、帆立贝、鲭鱼、多春鱼等,够晒丰富。我哋特别推介以下串烧:西冷:牛味非常香浓,肉汁丰富,用少少盐吊味,已经非常滋味蜜汁叉烧猪柳:叉烧非常入味,烧到㶶边就最正猪颈肉:非常爽口,味道微辣,好有层次鸡翼:鸡翼口味都有几款,最吸引我嘅系麻辣鸡翼!辛辣味唔算太强,烧到鸡皮香脆,再细味入味嘅肉质网烧类
除咗串烧之外,串烧屋都有唔少网烧食品:蚝、青口、茄子、一口牛、汉堡扒、黑毛猪腩片等。我哋特别推介以下网烧食品:蚝:蚝肉大只饱满,加上蒜蓉慢慢烤,令蚝身索晒蒜蓉味,非常香口青口:青口鲜甜,配上
前菜 等紧串烧同网烧嘅时候,仲可以叫啲炸物、沙律及日式前菜。炸物即叫即炸,新鲜热辣,选择同样劲多,有吉列炸生蚝、吉列炸猪扒、唐扬鸡块、炸虾饼等,非常香脆可口呢!
串烧 串烧选择应有尽有,牛、鸡、猪、羊、海鲜都有:牛肋条、西冷、厚切牛舌、羊架、叉烧、猪颈肉、鸡腿肉、鸡翼、鸡肾、海虾、帆立贝、鲭鱼、多春鱼等,够晒丰富。
我哋特别推介以下串烧:
西冷:牛味非常香浓,肉汁丰富,用少少盐吊味,已经非常滋味
蜜汁叉烧猪柳:叉烧非常入味,烧到㶶边就最正
猪颈肉:非常爽口,味道微辣,好有层次
网烧类 除咗串烧之外,串烧屋都有唔少网烧食品:蚝、青口、茄子、一口牛、汉堡扒、黑毛猪腩片等。
我哋特别推介以下网烧食品:
青口:青口鲜甜,配上蒜蓉汁,好惹味
粟米:粟米粒清甜,配埋香浓嘅牛油,足足encore咗两次
甜品 最后食埋甜品,有啫喱杯同雀巢雪糕,分别系红豆、芒果、云尼拿同朱古力味,真系超级满足!