2024-06-25 1930 浏览
以前嚟食过一次系偏西班牙风多啲今次嚟谂住是先上网揾menu但揾品到嚟到先有机会睇个餐牌少失望等本猪贡献下!钟意食嘅crab cake/mushroom soup/bikini唔见哂反而变到好法式一问之下发现原来转咗法厨令成间餐厅风格变哂…咁唔紧要啦嚟到照食经理服务态度好好但系手下有待训练🥺当时全晚得我哋一枱客都俾错still/sparkling然后想order嘢系咁举手都冇人理Complimentary有包食剩谂住费事浪费takeaway埋俾个侍应质疑包都要拎…Grilled octopus口感偏靭个汁调味偏咸然后叫咗M9 tenderloin同USDA Rib cap虽然上碟冇大概切开show下有几粉两个都好好食 有肉味得嚟好腍只系可惜冇啲fancy seasoning朋友要salt/ mustard都要自己问Salt虽要本身有但跌哂落serving plate条坑😂要用挟肉个夹夹返出嚟lolPotato puree超好食应该就系薯蓉嘅极致 虽然内心知道系超劲牛油Sauteed mushroom 同 broccolini都ok最后叫咗两个甜品Crepe suzette同fondant
以前嚟食过一次
系偏西班牙风多啲
今次嚟谂住是先上网揾menu但揾品到
嚟到先有机会睇个餐牌少失望
等本猪贡献下!
反而变到好法式
一问之下发现原来转咗法厨
令成间餐厅风格变哂…
咁唔紧要啦嚟到照食

但现场侍应推完餐车出嚟粒声唔出自己喺度忙又冇点介绍
另外心太软同时有心外软
反而觉得个浆充斥住内外几好食
临尾好rush咁讲庆生
再次欣赏经理好落力满足客人!