2016-05-18 6411 浏览
个多月前起团购买左两张coupon可以放题任食盛八烧肉,一向同老公都喜欢呢到呢食物,所以买左试下。。。一个月内要使用,结果book枱时因为太full所以要到5月先可以食一黎到都几full,但又唔系全场爆满咁嘅店员就向我地讲解点样点菜同点饮品其实都系同食普通放题一样用order纸写 点1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣1️⃣就系两件 2️⃣就系四件 如此类推而饮品就系佢地即冲嘅 可能佢地怕叫左又饮唔哂啦 店员话饮完一杯先可以再order每次都会收番只杯😂一开始叫左杯有d橙味嘅梳打,味道唔错架😬不过食放题饮太多有汽饮品就实在太年轻喇,所以之后嘅两杯我都点左苹果汁橙汁呀无咁快食唔落丫ma😜好快!头盘就到喇!呢个海鲜大拼盘无得再order 所以质素系全餐最好👍🏻👍🏻👍🏻有大大粒扇贝啦蚝啦大虾啦长脚蟹啦当中我的最爱就系扇贝😋😋😋好大粒呀!又加左d香草同牛油,好香☺️一次过放哂落去😬😬😬🤘🏻肉类都好快就到了😘😘😘主要以牛肉为主啦,烧汁牛肋骨肉系我俩最喜爱之一,牛胸腹都好好味👍🏻不过平时点开嘅香草鸡就好失望🙁无香草味又无鸡味,仲要有d苏味(以前好好多,成块鸡都系香草)牛舌都系我地常点之一,试左一口牛舌同薄切薄切好味d👍🏻👍🏻👍🏻有两种
个多月前起团购买左两张coupon

一黎到都几full,但又唔系全场爆满咁嘅
店员就向我地讲解点样点菜同点饮品
其实都系同食普通放题一样
用order纸写 点1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣
1️⃣就系两件 2️⃣就系四件 如此类推
每次都会收番只杯😂
一开始叫左杯有d橙味嘅梳打,味道唔错架😬
无咁快食唔落丫ma😜
有大大粒扇贝啦蚝啦大虾啦长脚蟹啦
当中我的最爱就系扇贝😋😋😋
好大粒呀!又加左d香草同牛油,好香☺️
一次过放哂落去😬😬😬🤘🏻
肉类都好快就到了😘😘😘

不过平时点开嘅香草鸡就好失望🙁
无香草味又无鸡味,仲要有d苏味
(以前好好多,成块鸡都系香草)

牛舌都系我地常点之一,试左一口牛舌同薄切
薄切好味d👍🏻👍🏻👍🏻
有两种海鲜可以不停加点
其中一样系蚬😋 好味道呀
另外嘅鱿鱼我就唔太想试😬
不得不提有一个牛油大烤菇😋
好香好香!
我觉得系必点之一,我用个锡纸碗再烧蚬
d蚬带有小小牛油香仲正😋
不停追加嘅牛肉😜😜😜

另外仲有小食如
沙律。豆腐。青瓜。泡菜。饺子等等
而如果喜欢韩国食法可以叫d生菜包住食,清清地都几好架

比较大食嘅朋友,都会有饭面可以点
冷。汤乌冬就。。。。失色左小小
个汤无味。。。好恐怖

所以下次叫和牛炒饭or石头饭好似安全d
甜品就有雪糕
点左豆腐味同盛八雪糕
(盛八雪糕其实都系豆腐雪糕😂😂😂)

最后埋单比较赶我地走咁,明明食到4点半
3点45分已经cut单,到4点15分惊死我地会唔走,就提多次要我地准时离开
好似一分钟都不能多
我4点15分左右就走,行过见到有张枱仲好多肉,唔知到430系咪食唔哂都要out呢?

而且环境卫生有点差
食食下发现怀疑系小强bb起张枱到
😨😨😨😨😨😨😨
吓到我同隔离枱个女人傻,最后换枱先安心d
希望可以改进下😌
2016-05-07