2021-05-25 376 浏览
服务:3月份女待应仪容不整洁,全部手指甲困哂黑边(应该系搽黑色指甲油既结果),本人见到毛管动。当时只有我和女性朋友及另一张枱(两个女仔),都可以把我的食物送错到另一张枱,佢哋话冇叫个女待应就拎番入去,完全冇理冇问题咁样。(不过疫情之下,佢放低左碟野响另一张枱我都唔敢食)之后我主动追单先有个厨房男出嚟解释道歉,但系已经太迟。食物:本人呢几年去过呢度无限次,非常喜欢呢度啲食物(2020年12月之前)由于疫情,2021年3月再帮衬完全不敢相信,黑松露意粉冇味材料低质系连茶餐厅都好过佢,club sandwich 我个人以前好喜欢,今次真系差到一个点,非常失望!转左手之后,真系唔想再去!希望前一手大厨离开有更好嘅出路,唔知边度可以揾番大厨?

转左手之后,真系唔想再去!

希望前一手大厨离开有更好嘅出路,唔知边度可以揾番大厨?