早排见关门了一阵子,原来转左手... 门面、铺内布局不变,仍然是American style;套餐选择多左,好彩价钱同以前差不多;所有食品仍然系即叫即煮,赞;汽水系罐装,唔系快餐店果d纸杯加冰果只最重要系酱汁及toppings仍然可以任加任添,我同事仲走来走去加左3次呢 作为一个窈窕OL的我,一个套餐的份量实在唔少野,究竟是不是我加的toppings太多呢?! 我谂... 3个女仔叫两个套餐加多个小食share都可以食饱!是日用餐 芝士辣肉酱热狗餐 (跟薯格) - 芝士、辣肉酱够重手、条肠好好味 (sorry, 张相睇唔到条肠,可能toppings加得太多了 >.^)费城芝士牛肉汉堡包餐 (跟薯条) - 芝士半溶Yummy、牛肉够juicy 好奇怪,点解d薯格会咁松脆,就算滩冻左都仍然好脆口的。见到有酒卖,下次可以放工落黎happy hour,顺便试吓洋葱圈、鸡肉串。

早排见关门了一阵子,原来转左手...

是日用餐

好奇怪,点解d薯格会咁松脆,就算滩冻左都仍然好脆口的。

American Style
多款套餐,一目了然