餐厅: 紅雞冰廳
资讯:

2023-06-22 494 浏览
叫咗个鸡扒早餐,同之前味道唔同晒。屋企人嗌德昌早餐外卖,我都坚持返红鸡食鸡扒,点知劲劲劲失望啰。鸡扒比之前细块咗少少唔紧要,但变到好鞋好柴好干,离开晒「好味」同「滑」嘅合理范围。个汁绝对系衰,唔识形容佢个味,总之个汁嘅唯一好处系份量少,唔驶挨好耐 - 我想要返之前个肉酱茄汁啰,之前系成个鸡扒餐嘅灵魂,依家无咗。牛乳炒滑蛋,唔系炒蛋,系煎蛋皮,无牛乳啰,折埋块蛋皮扮炒蛋,难食。之前垫底系块大生菜,依家系沙律菜,呢样我无意见,横掂我唔喜食菜。另一卖点丹麦多士,烘到又硬又唔脆,唔好以为又硬又唔脆有违常理,好多茶记都做得到,不过同条菜一样,我keto紧,当系少个透惑。52蚊一个早餐,虽然喺九龙城都唔算贵,但都有好多选择啰。专登打返电话去话俾佢地知,都好,接电话果姐姐都态度好,都直接承认换左师傅,不过我去茶记唔系食服务环境㗎嘛,唉⋯⋯老板,谂谂点搞好㖞!

外卖自取