听讲话最近转左手,冇计,啲商场系咁加租系要装修下架喇,但系我好似见到都系同一个老细,所以我相信系冇转手的。不过新装修后变得可以韩烧咁,赚多瓣!!今晚两个食,由于口碑越来越差,当然系唔驶等位。坐位安排得唔好,明明有位都要你迫埋同其他人一齐搭枱,话要调位就问你系咪食烧烤。落单分左三次,次次落到一半就走左去理其他人,已经有啲谷气啦。总共叫左四样嘢,有韩式炒年糕,韩式素面,豆腐饼同埋韩式紫菜卷。啲嘢食水平一般啦,不过不失,就系觉得废到只要你有𠮶支辣酱就可以响屋企整,完全冇特色。不过价钱对比尖咀天文台道几间地道韩式餐厅有过之以无不及。要补充一句服务态度真系好有问题,我多次听到佢吔响度细声嘲笑其他枱啲食客,放碗碟又啪啪声,纸巾都冇张,我叫加水时拎住个水壶埋嚟又走去理左其他人,服务态度好鬼轻佻,我谂佢吔真系谂住第一城佢独巿,唔忧做。以后会少去!!!!
以后会少去!!!!

2012-10-30