2015-11-02 292 浏览
PIZZA 炸鸡呢D香口食物, 3岁小孩都爱食。屋企附近都有2,3间专做外送架PIZZA店, 滋味鸡我住观塘朋友介绍, 平时我帮衬开店名PIZZA有 乞呢间, 不过质素每况愈下又偷工减料, 贵又贵过人,转场去试新店。妈妈通常等我放工买吃的回去, 星期5的晚上就浮起想食PIZZA, 外卖了回家,虽然屋企得两个人未必食得晒, 但是食剩第二日翻热做午餐, 一系半晚玩电脑饿了再食。饭同意粉都好多种, 蘑菇杂菜焗饭唔好以为无肉就好齌, 个白汁配埋杂菜其实好香好野味架, 有时白汁加肉会好滞, 用左蘑菇杂菜可以平衡一下, 白汁量够又唔会食到一半得白饭,西兰花仲好爽口,又有甘荀。套餐永远都系精明选择, 炸鸡个皮似薯皮香脆, 唔会食到一嘴油。刚刚炸起够新鲜滚热辣, 肉又唔会炸到干身, 咬左一口露出入面架鸡脾嫩肉。PIZZA 底系几厚身, 咁有面包架感觉好松软, 除左必需架芝士舖满系上面, 融左架芝士特别香同诱人, 仲有放上肉粒,青椒洋葱, 材料实在。因已经食左饭PIZZA 食左1片, 剩底连个纸盒放入雪柜, 做我星期6架LUNCH同DINNER。睇唔过眼PIZZA 乞质素同价钱唔成正比, 住系九龙湾都系

睇唔过眼PIZZA 乞质素同价钱唔成正比, 住系九龙湾都系送货范围又经济实惠, 下次唔洗行上来买,系屋企打电话落ORDER就有得。
15 分钟 (外卖自取)