2022-01-05 39 浏览
好早期嘅屯门区发展提及到,要将成个沙田copy and paste 到屯门。但而家嘅屯门区发展,你又认唔认同已经有过之而无不及呢?(脑里面有寿司系咁转😵‍💫同时又响起Don Don Don Donki…)亦因此,我都喜欢咗呢个地方!今次就为大家介绍一下一间位于华都嘅 cafe 转角 啦!我地系周未lunch 时间去到,😧已经满坐要等1张枱,好彩唔洗等好耐就可以入座。哩餐系今日嘅第一餐,想食饱少少,于是就分别叫咗个🍛咖喱吉列猪扒蛋包饭 同 🐟蒲烧鲷鱼腩盖饭!吉列猪扒新鲜够香脆,配合埋幼滑🥚蛋皮,口感十分好!🐟蒲烧鲷鱼都一样无令人失望,除咗有主角鲷鱼,仲有唔少嘅🥦西兰花,紫菜同木鱼片系面,十分丰富!每个套餐都会跟一碗餐汤🍲同🥤饮品,哩个价钱,跟食物质素同份量都ok 啦!

🍛咖喱吉列猪扒蛋包饭
🐟蒲烧鲷鱼腩盖饭