2019-05-15 50 浏览
荃湾又有新餐厅啦!入面嘅装修劲靓,天花板会有个大月亮,都几浪漫~《新鲜时令大蚬煲》真系粒粒都好大只,仲要几新鲜,粒粒肉都饱满胀卜卜😍个汁有少少酒香,但系唔会太呛,突出蚬嘅鲜甜👍🏻佢仲俾咗啲包我哋点蚬煲入面嘅汤汁~《黑松露野菌忌廉汤》我就叫咗呢个餐汤,黑松露味都几浓,我自己就比较喜欢浓汤嘅质地,偏杰身而且有少少打碎左嘅蘑菇粒,口感好好《蕃茄罗宋汤》朋友嘅呢个汤就不过不失啦,都饮得出唔系用茄膏整嘅,系新鲜蕃茄,都系偏杰身既汤黎跟汤都仲有面包架!《意式番茄汁大虾扁意粉》用嘅扁意粉系篇椭圆形,即系中心部份都会比较厚身,加上煮嘅时间那拿捏啱啱好,所以都几好咬口!番茄酱都系用新鲜蕃茄整,唔会有茄膏果种好假嘅酸味,大虾煎香左两边,够干身🦐《美国顶级安格斯西冷牛扒》西冷牛扒有10安士,两边都整得几靓,边位有少少脆,唔会overtook我哋叫咗五成熟, 生熟程度控制得好好,剩系得最中间嘅部份仲有少少生!牛味唔算太浓,不过胜在肉质几好👍🏻餐厅嘅装修同气氛食物𠮶个样都好平均~大家都可以一试!
荃湾又有新餐厅啦!

入面嘅装修劲靓,天花板会有个大月亮,都几浪漫~

《新鲜时令大蚬煲》
真系粒粒都好大只,仲要几新鲜,粒粒肉都饱满胀卜卜😍
个汁有少少酒香,但系唔会太呛,突出蚬嘅鲜甜👍🏻

佢仲俾咗啲包我哋点蚬煲入面嘅汤汁~

《黑松露野菌忌廉汤》

《蕃茄罗宋汤》

跟汤都仲有面包架!

《意式番茄汁大虾扁意粉》

《美国顶级安格斯西冷牛扒》

餐厅嘅装修同气氛食物𠮶个样都好平均~大家都可以一试!